Annons:

Annons:

KLM först i nytt samarbete med Facebook

KLM kan som första flygbolag erbjuda resenärerna att få boardingkort och annan information om flighten direkt i Facebooks app Messenger.

Samarbetet mellan KLM och Facebook innebär att resenärerna kan välja att få flera dokument och påminnelser direkt in i chat-appen Messenger. Det gäller bekräftelse av flighten när bokningen görs, boardingkort, påminnelser om när det är dags att checka in samt information om eventuella förseningar. Det går också att få svar i kundserviceärenden.

Resenären väljer vid bokningstillfället om de vill få informationen i Messenger, genom att bocka i en ruta. Är man redan inloggad i Facebook när man bokar måste man bocka ur rutan.

Samarbetet presenterades igår onsdag och börjar rullas ut på flera marknader de närmaste veckorna. David Marcus, Facebooks chef för messaging products, skriver – självklart i ett Facebookinlägg – om samarbetet här.

En kommentar

  1. Muru: Heja KLM! Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019