Annons:

Annons:

KLM först i nytt samarbete med Facebook

KLM kan som första flygbolag erbjuda resenärerna att få boardingkort och annan information om flighten direkt i Facebooks app Messenger.

Samarbetet mellan KLM och Facebook innebär att resenärerna kan välja att få flera dokument och påminnelser direkt in i chat-appen Messenger. Det gäller bekräftelse av flighten när bokningen görs, boardingkort, påminnelser om när det är dags att checka in samt information om eventuella förseningar. Det går också att få svar i kundserviceärenden.

Resenären väljer vid bokningstillfället om de vill få informationen i Messenger, genom att bocka i en ruta. Är man redan inloggad i Facebook när man bokar måste man bocka ur rutan.

Samarbetet presenterades igår onsdag och börjar rullas ut på flera marknader de närmaste veckorna. David Marcus, Facebooks chef för messaging products, skriver – självklart i ett Facebookinlägg – om samarbetet här.

En kommentar

  1. Muru: Heja KLM!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018