Annons:

Lufthansa: Nio av tio flyg i gång i september

Tyska flygbolaget Lufthansa utökar nu kraftigt antalet återupptagna flyglinjer.

I ett pressmeddelande meddelar bolaget att 90 procent av bolagets kort- och mediumdistanslinjer ska vara i gång i september igen, totalt 1 800 flyg i veckan.

När det gäller långdistanslinjer är avsikten att 70 procent ska vara i bruk vid samma tidpunkt. Det betyder cirka 100 flyg i veckan till Nordamerika, nästan lika många (90 stycken) till Asien liksom flera afrikanska destinationer. Lufthansa ska också börja servera mat och dryck ombord, något som tidigare varit begränsat efter att man startat upp verksamheten igen efter coronapandemins utbrott.

3 kommentarer

  1. John Doe: "Det bästa som finns för resebyråerna är när flygbolagen går dåligt." Hade en VD som alltid sa så. Det betyder ju att flygbolagen måste "muta" resebyråerna för att sälja sina flygbiljetter. Bättre incentive, destinationsbonusar och marknadspengar etc.
  2. Vera: Ja man kann undra varför var det då min resan med Lufthansa nyligen insteld. Nu ska jag med största sanolighet vänta på återbetalning i alla evigheter.Resebyrå säger att det är Lufthansa som ska återbetala,medan Lufthansa säger att det är resebyrå.
  3. John Doe: Dom borde inte få lyfta med ett plan innan dom återbetalat det dom är skyldiga resebyråerna över hela världen . Svenska staten borde kapa första kärra som landar och hålla det tills alla svenska resenärer fått återbetalning .
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024