Annons:

Annons:

Nextjet återinför direktlinjer till Visby

Nextjets kommer även i år att ha direktflyg från Jönköping och Karlstad till Visby under Almedalsveckan. Nytt för i sommar är att även Västerås får direkttrafik under den välbesökta politikerveckan.

Efterfrågan på resor till Visby under Almedalsveckan är enorm. För varje år ökar antalet besökare och att ta sig till och från Visby under veckan är svårt då tillgången på resor inte fullt ut motsvarar efterfrågan.

2015 startade Nextjet för första gången direkttrafik från Karlstad och Jönköping till Visby under Almedalsveckan. Linjerna blev snabbt populära varför flygbolaget väljer att upprepa flygningarna i sommar, samt att även förlägga en direktlinje från Västerås.

Tidtabellerna är anpassade för utresa i början av veckan och för hemresor i slutet av veckan.

– Vi vet att Almedalsveckan är populär och att många har svårt att ta sig till Visby under dessa dagar. Efter det positiva gensvaret 2015 har vi bestämt oss för att flyga även i år. Att dessutom erbjuda produkten för Västerås känns extra kul. Jag minns hur populär linjen var 2012 då jag var med och satte upp den första gången, då med ett annat bolag säger Nextjets försäljnings- och marknadschef Henning Lindberg i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019