Annons:

Annons:

Norwegian etta i Norden enligt AirHelp

Analysföretaget AirHelp Score har nyligen uppdaterat sin rating för världens flygbolag. Norwegian får åtta av tio poäng och hamnar på förstaplats av de nordiska flygbolagen och även högst i världen inom lågprissegmentet. Av de 72 flygbolag som analyserats inom samtliga prissegment hamnar Norwegian på tolfte plats efter att alla parametrar beaktats, enligt ett pressmeddelande.

När AirHelp Score rankar världens bästa flygbolag hamnar Norwegian på en global tolfte plats och på första plats av de nordiska flygbolagen. Rankingen som sker årligen baseras på flygbolagens punktlighet, servicenivå och på hur flygbolagen hanterar kundärenden.

72 flygbolag analyserades i årets undersökning och Qatar Airways hamnade på första plats följt av Lufthansa på andra plats och Etihad Airways på tredje plats. Högst på listan av lågprisbolagen hamnade Norwegian med en tolfte plats följt att Wizz Air på 13:e plats.

Tidigare i år placerades Norwegian tillsammans med EasyJet även på förstaplats över världens lågprisbolag i Skytrax årliga undersökning och tilldelades fyra av fem stjärnor. I AirHelp Scores undersökning får Norwegian åtta av tio möjliga poäng då samtliga kategorier vägts samman.

Hela listan hittar du här: https://www.airhelp.com/en/airhelp-score/airline-ranking/

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019