Annons:

Norwegian etta i Norden enligt AirHelp

Analysföretaget AirHelp Score har nyligen uppdaterat sin rating för världens flygbolag. Norwegian får åtta av tio poäng och hamnar på förstaplats av de nordiska flygbolagen och även högst i världen inom lågprissegmentet. Av de 72 flygbolag som analyserats inom samtliga prissegment hamnar Norwegian på tolfte plats efter att alla parametrar beaktats, enligt ett pressmeddelande.

När AirHelp Score rankar världens bästa flygbolag hamnar Norwegian på en global tolfte plats och på första plats av de nordiska flygbolagen. Rankingen som sker årligen baseras på flygbolagens punktlighet, servicenivå och på hur flygbolagen hanterar kundärenden.

72 flygbolag analyserades i årets undersökning och Qatar Airways hamnade på första plats följt av Lufthansa på andra plats och Etihad Airways på tredje plats. Högst på listan av lågprisbolagen hamnade Norwegian med en tolfte plats följt att Wizz Air på 13:e plats.

Tidigare i år placerades Norwegian tillsammans med EasyJet även på förstaplats över världens lågprisbolag i Skytrax årliga undersökning och tilldelades fyra av fem stjärnor. I AirHelp Scores undersökning får Norwegian åtta av tio möjliga poäng då samtliga kategorier vägts samman.

Hela listan hittar du här: https://www.airhelp.com/en/airhelp-score/airline-ranking/

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024