Annons:

Annons:

Norwegian etta i Norden enligt AirHelp

Analysföretaget AirHelp Score har nyligen uppdaterat sin rating för världens flygbolag. Norwegian får åtta av tio poäng och hamnar på förstaplats av de nordiska flygbolagen och även högst i världen inom lågprissegmentet. Av de 72 flygbolag som analyserats inom samtliga prissegment hamnar Norwegian på tolfte plats efter att alla parametrar beaktats, enligt ett pressmeddelande.

När AirHelp Score rankar världens bästa flygbolag hamnar Norwegian på en global tolfte plats och på första plats av de nordiska flygbolagen. Rankingen som sker årligen baseras på flygbolagens punktlighet, servicenivå och på hur flygbolagen hanterar kundärenden.

72 flygbolag analyserades i årets undersökning och Qatar Airways hamnade på första plats följt av Lufthansa på andra plats och Etihad Airways på tredje plats. Högst på listan av lågprisbolagen hamnade Norwegian med en tolfte plats följt att Wizz Air på 13:e plats.

Tidigare i år placerades Norwegian tillsammans med EasyJet även på förstaplats över världens lågprisbolag i Skytrax årliga undersökning och tilldelades fyra av fem stjärnor. I AirHelp Scores undersökning får Norwegian åtta av tio möjliga poäng då samtliga kategorier vägts samman.

Hela listan hittar du här: https://www.airhelp.com/en/airhelp-score/airline-ranking/

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018