Annons:

Norwegian lanserar bolagets första linje till Kanada

I dag lanserar Norwegian för första gången en linje mellan Europa och Kanada. Den nya, dagliga linjen kommer att gå mellan Dublin och Hamilton/Toronto från och med slutet av mars nästa år, enligt ett pressmeddelande.

Med start 31 mars 2019 börjar Norwegian flyga mellan Irland och Kanada. Den nya linjen gör det möjligt även för Skandinaver att resa med Norwegian till Kanada via Irland.

– Det har gått ett år sedan vi lanserade bolagets första transatlantiska linje med Boeing 737 MAX och vi märker att efterfrågan är stor. Det här är vår allra första linje mellan Europa och Kanada och det är glädjande att kunna erbjuda både nya och befintliga passagerare på båda sidor om Atlanten prisvärda biljetter till god kvalitet i våra nya, bränsleeffektiva och miljöanpassade flygplan, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Hamilton ligger i den kanadensiska provinsen Ontario. Kanadas största stad Toronto ligger en knapp timmes bilresa från Hamilton. Till de berömda Niagarafallen kommer man på en timmes bilkörning och det gör man även till den amerikanska staden Buffalo som ligger i delstaten New York.

Om den nya linjen:
Sträckan mellan Dublin Airport och John C. Munro Hamilton International Airport kommer att trafikeras dagligen med start 31 mars 2019. Det finns goda anslutningsmöjligheter till Dublin från Stockholm, Oslo och Köpenhamn vilket gör den nya linjen till Kanada tillgänglig även för Skandinaver. Sträckan kommer att trafikeras med Boeing 737 MAX.

Kommentarer är stängda.