Annons:

Norwegian öppnar två nya linjer till Östeuropa

Snart får Norwegians resenärer i Sverige ännu fler destinationer att välja bland då bolaget lanserar två nya resmål i Östeuropa. Med start i april börjar Norwegian flyga mellan Stockholm och Pristina och i juni går första flyget mellan Göteborg och Sarajevo, enligt ett pressmeddelande.

I dag lanserar Norwegian två nya linjer till Östeuropa som kommer att trafikeras under sommarhalvåret: Sträckan mellan Stockholm Arlanda och Pristina kommer att trafikeras en gång i veckan med start 2 april. Sträckan mellan Göteborg Landvetter och Sarajevo kommer att trafikeras en gång i veckan med start 21 juni. Norwegian flyger sedan tidigare mellan Stockholm och Sarajevo samt mellan Göteborg och Pristina under sommarhalvåret.

– Vi är glada över att kunna lansera ytterligare två nya destinationer i Östeuropa som blir allt mer populärt bland svenska resenärer. De nya linjerna till Pristina och Sarajevo innebär att våra resenärer får ett ännu större utbud att välja bland. Vi ser fram emot att önska resenärer välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, EVP Commercial på Norwegian i ett pressmeddelande.

Pristina är huvudstad och största stad i Kosovo. Trots att det är en liten stad har den ändå mycket att erbjuda besökare och är framför allt omtalad för sitt stora utbud av restauranger. Sarajevo är huvudstad och största stad i Bosnien Hercegovina. I Sarajevo finns ett stort utbud av kultur, historia och arkitektur.

Kommentarer är stängda.