Annons:

Primera Air ökar på Arlanda

Charterflygbolaget Primera Air öppnar två nya linjer från Arlanda till Italien och planerar att öka närvaron i Norden ytterligare.

De nya linjerna ska gå tre gånger i veckan från Arlanda till Milano och Rom från och med sommaren 2017.

– Skandinavien är vårt hemmamarknad och vi vill erbjuda våra passagerare fler möjligheter att resa, både privat och för affärsresor. Dessa två nya destinationer i Italien har hög efterfrågan och vårt schema i kombination med våra låga priser kommer att passa perfekt till marknadens behov, säger Anastasija Visnakova, vice president commercial flights på Primera Air.

Primera Air flyger över en miljon passagerare per år. Flygbolaget flyger till över 70 destinationer i år med åtta stycken Boeing 737.

– Nästa sommar planerar vi att öka vår marknadsandel och närvaro i Sverige i synnerhet och Norden i allmänhet. Med vår utökade flotta kommer vi att kunna erbjuda många fler spännande destinationer över hela Europa, säger Anastasija Visnakova.

Primera Air ingår i Primera Travel Group som består av researrangörerna Solresor (Sverige), Bravo Tours (Danmark), Solka och Norway Tours (Norge), Matkavekka/Lomamatkat (Finland) och Terra Nova, Iceland Tours och Heimsferdir (Island).

En kommentar

  1. Per: Sätter inte min fot på detta humbug-bolag. Primera ligger två på ARNs svarta lista. Jag har flugit med detta bolag, och de ger östeuropeisk service när den är som sämst.
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024