Annons:

Annons:

Primera Air ökar på Arlanda

Charterflygbolaget Primera Air öppnar två nya linjer från Arlanda till Italien och planerar att öka närvaron i Norden ytterligare.

De nya linjerna ska gå tre gånger i veckan från Arlanda till Milano och Rom från och med sommaren 2017.

– Skandinavien är vårt hemmamarknad och vi vill erbjuda våra passagerare fler möjligheter att resa, både privat och för affärsresor. Dessa två nya destinationer i Italien har hög efterfrågan och vårt schema i kombination med våra låga priser kommer att passa perfekt till marknadens behov, säger Anastasija Visnakova, vice president commercial flights på Primera Air.

Primera Air flyger över en miljon passagerare per år. Flygbolaget flyger till över 70 destinationer i år med åtta stycken Boeing 737.

– Nästa sommar planerar vi att öka vår marknadsandel och närvaro i Sverige i synnerhet och Norden i allmänhet. Med vår utökade flotta kommer vi att kunna erbjuda många fler spännande destinationer över hela Europa, säger Anastasija Visnakova.

Primera Air ingår i Primera Travel Group som består av researrangörerna Solresor (Sverige), Bravo Tours (Danmark), Solka och Norway Tours (Norge), Matkavekka/Lomamatkat (Finland) och Terra Nova, Iceland Tours och Heimsferdir (Island).

En kommentar

  1. Per: Sätter inte min fot på detta humbug-bolag. Primera ligger två på ARNs svarta lista. Jag har flugit med detta bolag, och de ger östeuropeisk service när den är som sämst.
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019