Annons:

Annons:

Qatar Airways lanserar ny business class

Qatar Airways har visat upp sin nya business class-produkt QSuite.

Det var vid den pågående resemässan ITB i Berlin som Qatar Airways presenterade sin nya business class-produkt QSuite. Produkten som enligt flygbolaget har tagit två år att ta fram, gör det möjligt för passagerare som sitter bredvid varandra att skapa egna privata rum med upp till fyra stolar genom justerbara paneler och TV-skärmar. QSuite har också flygbranschens första dubbelsäng i Business Class.

Nya QSuite introduceras på flygbolagets befintliga flotta med ett flygplan per månad från och med juni 2017.

2 kommentarer

  1. Erik: Det är visserligen inget fel på idérikedom, men hur långt kan man utveckla en Businessclass t.ex.. Det måste ju finnas en gräns för hur långt man kan ta utvecklingen i en BC jämfört med First Class, som många gånger kostar betydligt mer. Om man då får en liknande upplevelse och komfort i Business, varför ska man då välja First. Isåfall vore det väl bättre att utveckla Economy eftersom det finns mkt där att utveckla hos alla bolag. Då behöver inte skillnaden mellan Ekonomi och Business inte vara sisådär 15.000+ heller
    Svara
    • Lars: Hört talas om Premium economy?
      Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019