Annons:

Qatar Airways och Norwegian vinnare i Skytrax

Qatar Airways återtog förstaplatsen i Skytrax årliga ranking av världens bästa flygbolag. Därmed petade Qatar ned förra årets vinnare, Singapore Airlines, till andraplatsen. Trea blev japanska ANA All Nippon Airways, enligt Skytrax.

Bästa europeiska flygbolag i rankingen var Lufthansa som hamnade på nionde plats. Finnair tog plats 32 och Norwegian plats 39, medan SAS kom först på 65:e plats.

I rankingen av bolagen med den bästa kabinpersonalen vann Singapore Airlines, medan Air Asia korades till det bästa lågprisflygbolaget.

Norwegian utsett till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer för femte året i rad.

– Jag är väldigt glad över att vi ännu en gång utses till världens bästa lågprisbolag på långdistanslinjer. Jag vill rikta ett stort tack till våra passagerare runt om i världen som har röstat på Norwegian. Det här hade aldrig varit möjligt utan alla våra engagerade kollegor både i luften och på marken som varje dag året runt gör sitt yttersta för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. Det här är ytterligare en bekräftelse på att våra passagerare uppskattar låga priser, god service och nyare, mer miljöanpassade flygplan, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024