Annons:

Robert Pletzin ny presschef för Swedavia

Swedavia utser Robert Pletzin till ny presschef. Han tillträder tjänsten idag tisdag och kommer att ansvara för medierelationerna vid Swedavias tio flygplatser, däribland Stockholm Arlanda Airport, enligt ett pressmeddelande.

Robert Pletzin kommer närmast från tjänsten som Media Relations Manager Group & Corporate på Vattenfall, där han under de senaste åren har haft olika roller på kommunikationsavdelningen, med fokus på proaktivt mediearbete och finansiell kommunikation.

– Roberts breda erfarenhet från media och kommunikation blir ett tillskott när vi nu utvecklar Swedavias kommunikation för att ta vara på möjligheterna i ett nytt kommunikationslandskap, där vi bland annat vill berätta om utvecklingen av framtidens klimatsmarta flygplatser, sägerLinda Sjödin, Marknads- och kommunikationsdirektör för Swedavia.

Robert Pletzin har en mångårig och bred erfarenhet som journalist, bland annat som reporter på Dagens Industri, Nyhetsbyrån Direkt och Thomson Reuters. Han efterträder Hans Uhrus, som har varit interim presschef på Swedavia.

– Det är förstås roligt och hedrande att få förtroendet att tillsammans med teamet utveckla Swedavias pressarbete och synliggöra Swedavias viktiga roll när det gäller infrastruktur, människors mötande och arbetet för ett hållbart flygresande, säger Robert PletzinSwedavias presschef.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024