Annons:

Annons:

SAS lanserar nytt matkoncept

Lokalproducerat och en bekvämare matupplevelse. Det är huvudingredienserna i SAS nya matkoncept som serveras från och med i slutet av maj.

Att äta mat på flyget kan ofta bli stökigt med trånga utrymmen och brickor fulla med små förpackningar och brödbullar. Därför satsar SAS nu på att göra matupplevelsen mer bekväm med sitt nya matkoncept New Nordic By SAS för flygningar inom Europa, där man i samarbete med lokala producenter tagit fram måltider med stor fokus på hållbarhet och funktionalitet. Konceptet presenterades igår på en presskonferens.

Med hjälp av skandinaviska kockar har man framställt mat inspirerad av det nordiska köket, gjord på framförallt nordiska råvaror, och allt som serveras är i säsong. Även förpackningen som maten serveras i har uppgraderats och designats på ett sätt som ska underlätta förtäringen av flygplansmaten och ta mindre plats. Vill du ha specialkost, såsom glutenfritt eller vegetariskt, så måste detta som vanligt förbeställas senast 24 timmar före avgång.

SAS nya mat hittas på flygen från slutet av maj.

Text: Helena Kaloudi

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018