Annons:

Annons:

Scandic rekryterar Fredrik Leek och Pernilla Johansson

Nordens största hotellkoncern har gjort två nyckelrekryteringar.

Pernilla Johansson, Manager Scandic Group & Meeting

Pernilla Johansson återvänder till Scandic efter att lett Clarion Hotel Arlanda Airport de senaste tre åren. Dessförinnan var hon hotelldirektör för en rad Scandic-hotell i Stockholm; Scandic Klara, Scandic Park och dåvarande Scandic Continental. Nu tar hon sig an en helt ny roll och axlar ansvaret för en ny kommersiell satsning, Scandic Group & Meeting. Scandic Group & Meeting syftar till att stärka kundresan och samlar Stockholms samtliga bokningsagenter och mötesrådgivare till en ny enhet som flyttar in i nya lokaler i Solna Business Park från och med september. Pernilla tillträder den 1 augusti.

Fredrik Leek, hotelldirektör Scandic Anglais

Fredrik tillträder den 1 augusti och kommer senast från samma roll på Comfort Hotel i Göteborg. Innan dess var han bland annat hotelldirektör på Clarion Hotel Plaza och Clarion Collection Bilan i Karlstad. Med sin långa erfarenhet av och gedigna kunskap om branschen i kombination med ett dokumenterat gott ledarskap kommer han att bidra till att fortsätta stärka Scandics position som marknadsledare i Stockholm.

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA