Annons:

Skippa resväskan och flyg miljösmart med SAS

Nu kan unga resenärer mellan 12 och 25 år få ännu bättre priser på SAS ungdomsbiljetter om de väljer att resa endast med handbagage, enligt ett pressmeddelande.

31 oktober 2018 lanserar SAS begreppet ”Go Light” för ungdomsbiljetter mellan Skandinavien och USA. Alla ungdomsbiljetter kommer att kompenseras CO 2 .

– Framför allt gör våra yngre passagerare aktiva val för att stödja hållbar utveckling, samtidigt som de kanske inte har så bra råd. SAS fortsätter att fokusera på innovativa lösningar och ny teknik för att minska skadliga utsläpp, säger Lars Andersen Resare, miljöansvarig och social ansvarig chef hos SAS.

SAS Youth Go Light är ett smart sätt att resa om du inte har ett bagage som är så stort att det måste kontrolleras i lastutrymmet. Om du reser på en SAS Youth Go Light-biljett kan du ha handväska och en liten handväska eller bärväska med dig ombord på stugan.

SAS Youth Go Light är tillgängligt på alla SAS-flyg mellan Norge, Sverige, Danmark och Finland till New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles och San Francisco

Kommentarer är stängda.