Annons:

Annons:

Staten förlänger med BRA

Svenska staten förlänger avtalet om inrikes flygresor till, från och via Bromma med BRA ytterligare 12 månader. Avtalet är värt 300 miljoner kronor.

BRA får fortsatt förtroende att flyga regeringsförvaltningar, närstående myndigheter och andra förvaltningar under ytterligare 12 månader. Det står klart sedan Statens inköpscentral valt att utnyttja optionen i det tidigare avtalet om ett års förlängning,

Omfattningen av hela ramavtalsupphandlingen, som gäller ytterligare 12 månader, är värt cirka 300 miljoner kronor. Det gör staten till BRA:s enskilt största ramavtalskund, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

Under 2017 förväntas antalet passagerare som reser inom ramen för det statliga avtalet öka med cirka 10 procent, vilket innebär att resandet under 2017 på den hittills högsta noteringen vad gäller antalet passagerare inom ett statligt ramavtal.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019