Annons:

Annons:

Swebus förenklar att ta sig till Oslo Gardemoen

Swebus samarbetar med norska Flybussen och säljer nu resor hela vägen till Oslo Lufthavn i Gardemoen.

Swebus bussar som kör till Oslo från Stockholm och Göteborg knyter ihop busslinjerna med Flybussens linje mellan Oslo bussterminal och Oslo Lufthavn i Gardemoen. På en och samma biljett kommer man sålunda att kunna ta sig hela vägen fram till Gardemoen.

– Våra resenärer från främst Värmland och Bohuslän väljer ibland att flyga från Gardemoen, så därför vill vi göra det enklare för dem att ta sig hela vägen fram till flyget med buss, säger Christel Grip, presschef på Swebus i ett pressmeddelande.

Flybussen, som trafikeras av det norska bussföretaget Norgebuss Ekspress, avgår från bussterminalen i Oslo upp till var 20:e minut varje dag i veckan dygnets alla 24 timmar.

– Tack vare våra täta avgångar byter Swebus resenärer enkelt till våra bussar på Oslos bussterminal. Vi är glada över att kunna knyta ihop Flybussen till Gardemoen med Swebus omfattande linjenät i Sverige, säger Harald Fleisje, kommersiell chef på Norgesbuss Ekspress i pressmeddelandet.

En kommentar

  1. Malin: Jag förstår nog inte riktigt skillnaden förutom att det blir en biljett. Jag måste väl fortfarande byta buss i Gallerian?
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018