Annons:

SWISS flyger sin första godstransport från Shanghai till Genève

På uppdrag av Genève universitetssjukhus (HUG) och Genèves kanton, transporterade SWISS medicinska förnödenheter från Kina till Schweiz, med stöd av dess schweiziska WorldCargo-flygfraktavdelning. Flygningen genomfördes i samarbete med SWISS Centers China och var SWISS: s första flygning med endast godsfrakt till Genève, enligt ett pressmeddelande.

Boeing 777 transporterade sprutor och flera miljoner kirurgiska masker. På denna flygning med endast godsfrakt transporterades inga passagerare, materialet transporterades i flygplanets lastutrymme och passagerarkabinen. Flygningen från Shanghai landade på Genèves flygplats kl 21.45 den 21 april.

Omvänt transporterades varor från Schweiz till Kina på uppdrag av andra partners i den schweiziska exportekonomin och den globala rörelsen av varor.

Hittills har SWISS redan genomfört cirka 30 lastflygningar från Shanghai, Peking och Hong Kong till Schweiz. Ytterligare godsflyg till och från Kina och andra länder planeras för att säkerställa att leveranskedjorna fungerar mellan Schweiz och övriga världen.

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024