Annons:

Annons:

Unicef och Norwegian utvidgar samarbetet

Unicef Norge och Norwegian har i tio år haft ett nära samarbete i syfte att hjälpa utsatta barn över hela världen. Nu utvidgas avtalet till att även omfatta Unicef i Sverige, Danmark och USA.

Norwegians signaturpartnerskap med Unicef innebär att man genom gemensamma aktiviteter och insamlingskampanjer hjälper utsatta barn. Norwegian och Unicef har exempelvis i flera år flugit ned skolmaterial och nödhjälp till krigs- och konfliktdrabbade områden, bland annat till Za’atari som är världens näst största flyktingläger och till Centralafrikanska republiken.

Det utvidgade samarbetet innebär fler kampanjer och möjliggör att ännu fler Norwegianmedarbetare kan vara med och bidra, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

– I takt med att Norwegians internationella expansion fortsätter är det naturligt att vårt samarbete med UNICEF utvidgas till att omfatta fler länder. Det här är även ett fint sätt att markera tio år med bra samarbete mellan Norwegian och UNICEF Norge, säger Norwegianskoncernchef Bjørn Kjos.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018