Annons:

Annons:

Unicef och Norwegian utvidgar samarbetet

Unicef Norge och Norwegian har i tio år haft ett nära samarbete i syfte att hjälpa utsatta barn över hela världen. Nu utvidgas avtalet till att även omfatta Unicef i Sverige, Danmark och USA.

Norwegians signaturpartnerskap med Unicef innebär att man genom gemensamma aktiviteter och insamlingskampanjer hjälper utsatta barn. Norwegian och Unicef har exempelvis i flera år flugit ned skolmaterial och nödhjälp till krigs- och konfliktdrabbade områden, bland annat till Za’atari som är världens näst största flyktingläger och till Centralafrikanska republiken.

Det utvidgade samarbetet innebär fler kampanjer och möjliggör att ännu fler Norwegianmedarbetare kan vara med och bidra, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande.

– I takt med att Norwegians internationella expansion fortsätter är det naturligt att vårt samarbete med UNICEF utvidgas till att omfatta fler länder. Det här är även ett fint sätt att markera tio år med bra samarbete mellan Norwegian och UNICEF Norge, säger Norwegianskoncernchef Bjørn Kjos.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Gruppsäljare till Inca Tours
Sista ansökningsdag:
19 september 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018