Annons:

Annons:

Uniteds vd ber om ursäkt efter avvisning

United Airlines hamnade i blåsväder sedan ett filmklipp som visar hur en passagerare släpas ur ett av bolagets plan har spridits på nätet.

Nu ber flygbolagets vd Oscar Munoz passageraren om ursäkt, skriver TT och hänvisar till Reuters.

”Jag vill att du ska veta att vi tar fullt ansvar och vi kommer att arbeta för att ställa det till rätta”, säger Munoz i ett uttalande och går därmed emot ett tidigare beslut om att inte be om ursäkt enligt nyhetsbyrån Reuters.

Det var när United Airlines flight 3411, från Chicagos O’Hare International Airport till Louisville i Kentucky, blev överbakad strax före start och ingen passagerare frivilligt ville byta flyg som incidenten inträffade. Flygbolaget pekade ut fyra passagerare tvingades lämna. När en av dessa vägrade slutade det med att säkerhetsvakter släpade ut mannen med våld.

Läs mer och se film från incidenten här.

2 kommentarer

  1. JSH: Den VD som i en så'n här situation inte genast begriper att här gäller det att omgående be den enskilde passageraren om ursäkt bör själv med omedelbar verkan slitas ur VD-stolen! Och flygbolaget noggrannare se över sina anställnings- och bokningsrutiner! God ton visade inte flygbolaget och behöver därför inte heller bemötas med god ton.
    Svara
    • Sm: Instämmer helt. Han kan ta sin stol och gå. Tror inte ens att någon vill sitta i den efter honom. Att en sådan situation ens skall uppkomma och utspelas framför alla pax på en full maskin verkar ju helt "Hedenhös". Inte en person ur besättningen som har vett och etikett. Tragiskt!
      Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019