Annons:

Annons:

Hjartformade snackskal pa sandstrand.

Fritidsresor letar kärlekskranka till nytt experiment

Fritidsresor letar singlar på jakt efter kärleken till nytt experiment. Under en veckas tid ska två främlingar få semestra tillsammans för att se om romantik kan uppstå.

Letar du efter ett förhållande, kan du tänka dig att matchas ihop med någon du aldrig träffat tidigare och har du möjlighet att åka iväg en vecka i maj för att bo på lyxhotell? Då är Fritidsresors nya reklamkampanj något för dig.

”Love at First Holiday” som kampanjen kallas  beskrivs som ett kärleksexperiment där man låter två deltagare testa hur romantiskt Fritidsresors nya koncepthotell Sensimar Resorts faktiskt är.

– Vi har utvecklat ett parhotell med fantastiska förutsättningar för romantik och kärlek. I det här experimentet låter vi två personer som varken är ett par eller känner varandra sedan tidigare testa hotellet för att se om konceptet håller, säger Leyla Öfwerström, informatör på Fritidsresor i ett pressmeddelande.

Experimentet kommer att dokumenteras i sociala medier.

– I dag lägger vi mer tid på Facebook än på TV-tittande, därför kändes det naturligt att köra hela aktiviteten i sociala medier. Vi kommer att låta deltagarna dokumentera sin semester på Facebook och Instagram, säger Leyla Öfwerström.

Resan är mellan den 8 och 15 maj. De som blir utvalda kommer att bo på 5-stjärniga Sensimar Imperial Resort & Spa by Atlantica på Rhodos.

Här kan du läsa mer om experimentet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018