Grand Travel Award – Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse.

GRAND TRAVEL AWARD, 15 februari 2024, Stockholm

Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut 30 gånger och återigen så har vi glädjen att meddela att vi ännu en gång kan vara i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande middag och fest.

Festligheterna inleds med Travel News Studio, ett seminarieprogram med keynote speakers från reseindustrin och samtal om turism och tillväxt. Reseindustrin är idag världens största näringssektor och sysselsätter 10 procent av världens befolkning. Vårt mål är att en gång om året samla reseindustrins viktigaste makthavare på scen och i publiken. 

Vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning bland Sveriges affärs- och privatresenärer samt de anställda på landets resebyråer. Det aggregerade resultatet i dessa tre grupper blir vinnaren av Grand Travel Award 2023.

Årets program kommer att presenteras efter sommaren.

När & var

När: Torsdag 15 februari, 2024
Tider: Heldagsbiljett från kl 15:00, kvällsbiljett från kl 18:00
Var: Vinterträdgården, Grand Hotell, Södra Blasieholmshamnen 8, ingång till höger om hotellets huvudentré.

Biljettpriser 2024

(Biljetter kommer att kunna bokas efter sommaren)

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Partners

Havila Kystruten är det nyaste rederiet som seglar på den historiska norska rutten mellan Bergen – Kirkenes. Havila driver de fyra nyaste fartygen på rutten med fokus på miljövänlighet, stora hytter, innovativa matkoncept samt design och inredning som speglar den norska kusten de seglar på. Havila Kystruten –  Det bästa sättet att uppleva det bästa med Norge

First Card gör det smidigare för dig och ditt företag att hantera de dagliga utgifterna, oavsett verksamhet och storlek. Med smarta betalningar, möjlighet till förlängd kredit och enkel administration får du kontroll och mer tid för vad som verkligen är viktigt för ditt företag.

Bilder från Grand Travel Award 2023