Annons:

Annons:

Stort intresse för årets resesäljare

Ny tävlingsgren på Grand Travel Award den 14 februari i Stockholm. Skicka in din nominering redan i dag. Tävlingen presenterades i måndag och nomineringarna haglar in.

I år kommer vi att utse Sveriges bästa resesäljare på Grand Travel Award med ett helt nytt format. På scen på Grand Hôtel i Stockholm kommer tre resesäljare att tävla mot varandra ungefär som i Idol eller Sveriges Mästerkock. För att vinna måste du övertyga juryn att du är en vass säljare. Du vet var en barnfamilj med tunn plånbok får mest sol för pengarna. Du vet också var ett par 55 plus ska åka i tio dagar för att komma hem och vara nyförälskade. Och när allting går åt helvete och det blir ett vulkanmoln över västra Medelhavet vet du också vad som ska hända. Och sist men inte minst måste du kunna dina GDS-koder som ett rinnande vatten. När seminariets moderator Viggo Cavling har ställt sina kluriga frågor till de tre tävlande på scenen är det publiken i rummet som röstar med sina mobiler och utser Sveriges bästa resesäljare. Tävlingen kommer att avsluta seminariedagen.

Är du intresserad av att tävla själv eller vill du nominera en kollega. Skicka en kort motivering på några rader till viggo.cavling@travelnews.se.

Deadline är den 1 februari.   

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019