Annons:

Annons:

De kan få Årets digitala pris

På Grand Travel Award den16 februari delas resebranschens mest prestigefulla priser ut. Här är de nominerade till Årets digitala pris.

Det digitala priset går till den reseaktör som på bästa sätt utnyttjar en digital kanal för försäljning, marknadsföring, information eller annan digital prestation. Priset delas ut på Grand Travel Award på Grand Hôtel i Stockholm den 16 februari.

I fjol vann Fritidsresegruppens (nuvarande TUI) smartband. I år har juryn valt ut följande tre nominerade från alla förslag som kommit in:

STF:s The Swedish Number
STF:s globala pr-succé där människor från hela världen kunde ringa till Sverige och få prata med en svensk. Det var inte bara Alicia Vikander och Stefan Löfven som laddade ner appen.

Adventuresweden.com
Ny snygg sajt med högkvalitativt och inspirerande innehåll som ska sätta Jämtland Härjedalen på den internationella kartan som äventyrsdestination.


Momondo
Sticker ut med sitt unika och användarvänliga formspråk som enkelt hjälper besökaren att hitta billigaste, bästa och snabbaste resan. Genom inte bara lyfta flyget utan även hotellen i sin marknadsföring visar man att ytterligare tillväxt står på agendan.

Juryn belönar framför allt initiativ och förbättringar som skett under det senaste året. De nominerade bidragen har bedömts utifrån kriterierna:

• Innovation. Nytänkande inom det digitala området är det viktigaste kriteriet. Vi belönar aktörer som under det senaste året har skapat nya eller förbättrat existerande tjänster och webbplatser.
• Användarvänlighet. Kunden måste hela tiden stå i centrum. Det ska vara enkelt och intuitivt att använda tjänsten.
• Redaktionell kvalitet. Kvalitén på innehållet i form av texter, bilder och filmer.

Juryn består av Hanna Kastås, digital strateg på webbyrån Bazooka, Marcus Moeschlin, grundare av Ticmate, Helena Sjögren, från Etraveli Smart Media och Per Johnsson, chefredaktör på Travel News.

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019