Annons:

Annons:

Finnair samarbetar med Tommy Myllymäki och Roxette

Finnair kan vinna Grand Travel Awards. Här berättar Skandinavienchef Robert Lönnblad om de viktiga samarbetena under 2018 och målet att ha det bästa wifi på marknaden.

Vad är er viktigaste innovation under 2018?

Satsningen på att ha bästa wifi på marknaden i Europa flottan där även streaming fungerar. I skrivande stund har vi 27 flygplan som har denna tjänst tillgänglig.

Hisspitchen för att locka till er en ny kund? (Högst tre meningar.)

Spara tid och pengar genom att flyga den snabbaste och smidigaste vägen till Asien med Finnair. Vi är ett av Europas största flygbolag till Asien med totalt 19 destinationer och nyttjar en supermodern långdistans flotta med totalt 12 A350XWB i nuläget.

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort?

Självklart ser jag oss som duktiga inom samtliga kategorier men skulle lyfta fram följande; Inom service och support har vi ett lokalt säljteam som jobbar mot resebyråledet och dessutom är agent supporten svenskspråkig. Här har ju vår Astrid redan fått en nominering som bästa KAM! Vi har även inlett ett samarbete med stjärnkocken Tommy Myllymäki och Roxette för höja smakupplevelsen ytterligare ombord på våra långdistansflyg.

Vilken aspekt kan bli ännu bättre 2019?

Det finns alltid plats att utvecklas inom alla aspekter men kanske bli ännu bättre på att framföra vårt globala nätverk som även vuxit mot Amerika och Karibien.

Tydliggöra det goda arbete som görs för att minska miljöpåverkan

Ses vi på Grand Hôtel den 14 februari 2019?

Ja absolut!

Boka din biljett till Grand Travel Awards här.

Här är alla nominerade.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA