Annons:

Annons:

”Grand Travel Award är ju the grej of the year!”

"Resebyråerna är mycket viktiga för oss, liksom vi är viktiga för många av dem" säger Michael Sjö, kommunikationsansvarig för Nordea First Card, som är en av sponsorerna på Grand Travel Award.

Det har ju blivit tradition att ni sponsrar galan: varför har First Card valt att sponsra evenemanget under så många år?
– GTA är ju the grej of the year! Resebyråerna – och affärsresenäringen i allmänhet – är mycket viktiga för First Card, liksom First Card är viktigt för många av dem. Vi försöker visa detta på många sätt, och ett sätt är medverkan på Grand Travel Award. First Card hjälper våra gemensamma kunder till den bästa processen för resor, representation och utlägg, och för att fortsätta lyckas behöver samarbetet med affärsresebyråerna vara det bästa tänkbara. Både i dag, och i utvecklingen av framtidens betallösningar, säger Michael Sjö,  kommunikationsansvarig för Nordea First Card.

Vad ser du mest fram emot på Grand Travel Award?
– Att träffa alla våra vänner på affärsresebyråerna: Grand Travel Award är branschfestens branschfest! Personligen ser jag fram emot prisutdelningen – som alltid är en riktig höjdare! Vem vinner? Och vad kommer att bli kvällens snackis?

Är det något som händer inom First card som du vill passa på att berätta om?
– Vi har en enorm mängd nya lösningar på väg ut till marknaden: vi skjuter brett och förenklar både våra befintliga tjänster och tar fram nya. Vi vill förbättra både för kortinnehavare, för företagets administratörer och för våra samarbetspartners: exempelvis affärsresebyråerna.
– Det händer mycket nu inom First Card – precis som det gör inom betalbranschen i övrigt. Det gäller att hänga med!

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019