Annons:

Annons:

GTA: Turism från ett UD-perspektiv

Hur ska researrangörer agera när det gäller säkerhet på resmålen och hur ska Sverige få fler turister? Det kommer Camilla Mellander, enhetschef är exportfrämjande på Utrikesdepartement, prata om på Grand Travel Award den 12 februari.

Camilla Mellander arbetar på Utrikesdepartement, UD, som enhetschef för exportfrämjande. Tidigare har hon arbetat som Sveriges ambassadör i Vietnam och som biträdande enhetschef för UD:s konsulära enhet – för att diskutera evakuering av resenärer i samband med krissituationer.

På Grand Travel Award kommer Mellander att blicka både ut i världen med sina UD-glasögon och in i Sverige i och med kommande turismsatsningar.

– Jag kommer att dels att berätta om det jag arbetar för idag – om turismen till Sverige – och dels om turismen från Sverige utifrån bland annat mina erfarenheter som ambassadör. Exempelvis kommer framöver en stor turismsatsning om Sverige som designland, nischat mot höginkomstländer. Saker vi svenskar tar för givet kan vara unikt för andra. I jakten efter det som är unikt och äkta spanar jag om nya intressanta resmål och trender för oss nordbor, säger Camilla Mellander.

– Jag kommer även att ta upp säkerhetsfrågan och vikten av ett tajt samarbete mellan reseaktörer och UD. Något som fungerade bra under den arabiska våren, säger hon.

 

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
Grand Travel Award går av stapeln den 12 februari 2018 på Hotel At Six i Stockholm.
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 695 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu.

Heldag: köp din biljett här.
Kvällsbiljett: köp här.

 

Huvudsponsorer Grand Travel Award


 

Delsponsorer Grand Travel Award

 

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018