Annons:

Annons:

Här är årets talare på Grand Travel Award

Den 12 februari är det dags för årets upplaga av Grand Travel Award på Hotel At Six i Stockholm. Här är talarna

Det blir ett späckat schema där den röda tråden är framtid, digitalisering, hållbarhet och miljö.

Camilla Mellander är chef för Enheten för Främjande och Hållbart Företagande på UD som arbetar med att främja svensk export. Hon var Sveriges ambassadör i Vietnam 2012-2016, och innan dess biträdande chef för UD:s Konsulära enhet. I denna funktion hade hon mycket kontakt med resebranschen och kommer ta med sig några lärdomar därifrån men också ge en reflektion över nya resetrender.

 

Max Gordon är biträdande överläkare på Danderyds sjukhus och forskare på KI. Hans specialitet är ortopedi. Gordon är även arrangör för gruppen Stockholm R user Group, 500 användare som träffas för att diskutera statistik, maskininlärning och visualisering inom statistikprogrammet R. Gordon kommer att ge sin syn på AI utifrån hans vy som läkare och forskare.

Johanna Danielsson, vice vd och partner på det internationella konsult- och analysföretaget Kairos Future, kommer till Grand Travel Award för att avslöja vad hon ser i resebranschens kristallkula. Underhållande framtidsanalyser utlovas.

 

Christian Clemens, vd för flygbolagets BRA. Clemens kommer till Grand Travel Award  för att delge oss sina insikter om flyg och hållbarhet.

 

 

Hannes Sjöblad är biohacker, talare, CDO på Epicenter och undervisar på Singularity University. Han är också tech-rådgivare åt företag och organisationer och hans arbete har uppmärksammats internationellt i exempelvis Wired, CNN och BBC.

 

Anna Felländer, har länge fokuserat på hur digitaliseringen påverkar organisationer, samhället och ekonomin och har gett ut en rad rapporter om e-handel, delningsekonomi och finansiell teknologi. Hon är  bland annat är rådgivare åt digitaliseringsministernBoston Consulting Group samt rådgivare och styrelseledamot för olika startups med fokus på AI.

På grand Travel Award bjuder vi också på en kort debatt om flygskatten mellan centerpartiets Anders Åkesson (mot) och miljöpartiets Karin Svensson Smith (för).

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
Grand Travel Award går av stapeln den 12 februari 2018 på Hotel At Six i Stockholm.
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 695 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu.

Heldagköp din biljett här.
Kvällsbiljettköp här.

En kommentar

  1. Anders: Alltid inspirerande att höra C Clemens!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018