Annons:

Annons:

Petter Stordalen kommer till Grand Travel Award

Nu kan Travel News avslöja ytterligare en huvudtalare på galan Grand Travel Award i Stockholm den 16 februari: Nordic Choice Hotels Petter Stordalen, som också är nominerad till priset årets ledare i resebranschen.

Vad ska du prata om på GTA?
– Hur vi bygger framgång och utvecklar oss genom att lyssna på våra fantastiska medarbetare och gäster.

Varför är detta ämnet så angeläget?
– Vi är verksamma i en bransch där konkurrens om upplevelser och arbetskraft är stenhård. Utvecklar vi oss inte så förtvinar vi. De bästa ideerna jag får kommer inte från Boston Consulting group utan från receptionisten, städerskan eller kocken.

Ser du fram emot Grand Travel Award?
– Skämtar du!? Ett rum fyllt av människor som dagligen jobbar med service och att skapa oförglömliga gästupplevelser. Det kommer bli rått!!

Nordic Choice är nominerade i klassen Bästa hotellkedja i Sverige, varför skall resebyråerna rösta på er?
– De ska rösta på oss ifall de delar vår syn att det inte finns en ”standardgäst” och därför inga ”standardgästupplevelser”. Att man måste se och lyssna på gästen för att kunna erbjuda dem upplevelser som överträffar deras förväntningar.

Du är också personligen nominerad till Årets ledare i resebranschen, ett pris som utses av 50 chefer i resebranschen. Vad skulle det betyda att vinna det priset?
– Otroligt mycket!! Det skulle vara ett kvitto på att vi tänker rätt inom Nordic Choice Hotels. Att vi lyckats med att bygga en kultur där våra medarbetare mår bra och därmed levererar den bästa service till gästerna.

De övriga huvudtalarna är Rickard Gustafson, koncernchef SAS, Anna Laestadius, marknadsdirektör TUI Nordic och Crister Fritzson, vd SJ.

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019