Annons:

Annons:

Rickard Gustafson, portratt

SAS-chefen talar framtid på GTA

SAS vd och koncernchef Rickard Gustafson är en av talarna på Grand Travel Award den 16 februari. Han kommer bland annat prata om hur SAS ska ta flyget in i framtiden.

Den 16 februari är det dags för Travel News gala Grand Travel Award i Stockholm. En av talarna är SAS vd och koncernchef Rickard Gustafson.
– Jag kommer tala om hur SAS ska ta flyget in i framtiden, med fokus på nya smarta lösningar, på att göra resandet ännu enklare, stärka sitt erbjudandet ytterligare i dagens stenhårda konkurrens och att fortsätta minska flygets påverkan på klimatet.

Varför är detta ämnet så angeläget?
– Allt fler reser med oss, och det globala resandet ökar tillsammans med konkurrensen på marknaden som hela tiden driver oss att vara ledande i allt vi gör. Vi har varit pionjärer i 70 år och fokuserar nu på att göra livet enklare för de som reser med oss. Samtidigt som vi stärker vår produkt, vårt erbjudande och vårt nätverk, så lägger vi också stort fokus på att fortsätta att minska vår påverkan på klimatet.

Ser du fram att Grand Travel Award?
– Jag ser fram emot att träffa kollegorna i branschen, vilket alltid inspirerar och ger energi. Möten med branschkollegor och samarbetspartners är enormt viktigt i mitt arbete att fortsätta leverera ett ännu starkare erbjudande till våra kunder.

SAS är nominerade i tre klasser i år – bästa transport inrikes, bästa flygbolag Europa och bästa flygbolag interkontinentalt. Någon nominering som känns extra rolig?
– Vi ska leverera en produkt i världsklass och vara förstahandsvalet oavsett om man reser med oss inrikes, inom Europa eller ut i världen, så egentligen är alla nomineringar lika hedrande. Självklart är det skönt att se det fantastiska gensvar vi fått på vår interkontinentala satsning, som är den största expansionen till USA och Asien under våra 70 år.

MISSA INTE GRAND TRAVEL AWARD
En heldagsbiljett för seminarium, gala, middag och fest kostar 1 495 kronor exklusive moms. Kvällsbiljetten för den som nöjer sig med gala, middag och fest kostar 695 kronor exklusive moms. Försäkra dig om en plats på branschens gala redan nu – köp din biljett här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018