Annons:

”Vi har redan Östersjöns modernaste fartygsflotta”

Tallink Silja kan vinna Grand Travel Award den 14 februari. Här berättar kommunikationschef Janis Pavuls om de stora investeringarna 2018 och vad som kommer detta år. - Vi säljer en bekymmersfri minisemester.

Vad är er viktigaste innovation under 2018?
Med vårt nya koncept SILJA RESORT för Silja Line tar vi den redan höga kvalitén på upplevelser till nya höjder. Vi erbjuder den optimala mini-semestern med allt vad en resort har att erbjuda på nära håll; enkelt, kvalitativt och prisvärt.

Hisspitchen för att locka till er en ny kund? (Högst tre meningar.)

Med Östersjöns största och modernaste flotta, med största destinationsurvalet i regionen, erbjuder Tallink och Silja Line den optimala lösningen för en skön och bekymmersfri minisemester med de som står dig närmast. Tid för varandra i en avkopplande miljö. Vad mer kan man önska sig?

Juryn, alltså Sveriges resebyråer, ska bedöma er utifrån tre kategorier: service och support, produktkvalitet och produktutveckling, marknadsföring och branschaktiviteter. Vad tycker ni själva är ert starkaste kort?
Vi ser att vår produktkvalitet håller mycket hög standard – det visar kundundersökningarna med all önskvärd tydlighet. Vår ständiga strävan efter fantastiska mat- och dryckesupplevelser, shopping och underhållning i världsklass är top-prioritering för oss; och allt detta i en hållbar lösning, eftersom samtliga våra avgångar nyttjas för både nöjespassagerare och gods. Det är inte alla våra konkurrenter som kan säga det samma…

Vilken aspekt kan bli ännu bättre 2019?
Vi har redan Östersjöns modernaste fartygsflotta men kommer att renovera större delen av flottan under 2019. Nästan alla fartyg går på dock för renovering och modernisering, med nya fräscha ytor, nya restaurangkoncept och en ännu bättre helhetsupplevelse. Vi fortsätter därmed på det redan inslagna spåret av att vara branschledande avseende både hård- och mjukvaran.

Vad är besöksnäringens största utmaning?

Generellt sett ser vi positiva utmaningar i form av det växande begäret av upplevelsebaserade resor – gärna i närområdet. Här har vi alla möjligheter att erbjuda spännande upptäckter till förmånliga priser – inte minst i våra baltiska grannländer som bjuder på många positiva överraskningar. Vi tar kunderna dit.

Ses vi på Grand Hôtel den 14 februari 2019?

Självklart; Vi ses där!

 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024