Annons:

Annons:

The Great American West väljer Related

PR- och representationsbyrån Related har utsetts till nordisk representant för de amerikanska delstaterna Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota och Wyoming, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

”The Great American West”, bestående av delstaterna Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota och Wyoming, har utsett den nordiska PR- och representationsbyrån Related till representant för regionen i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Island. 

-Vi är mycket stolta över att nu kunna addera The Great American West till vår kundlista och vi glädjer oss till att ytterligare stärka destinationens position både hos branschen och medierna i Norden – och på så vis öka kännedomen om destinationen bland nordiska resenärer. The Great American West är ett perfekt resmål för alla som söker en autentisk och upplevelsesrik semester med fantastisk natur och många olika kulturella upplevelser. Vi ser att det finns en stor potential att öka antalet nordiska besökare till de fem staterna, säger Henrik Koch, vd och partner i Related. 

Related kommer tillsammans med de fem staterna att ta fram ett antal strategiska aktiviteter för Norden. Bland annat sales missions, mässor, samarbeten med och utbildningar för researrangörer och resebyråer, samt PR och marknadsföringsaktiviteter med syfte att öka uppmärksamheten om destinationen både i branschen och hos konsument. Med en lokal representant på marknaden har regionen möjlighet att nå ut till fler nordiska resenärer och öka kunskapen om de unika resmålen, kulturen och upplevelserna som The Great American West har att erbjuda. 

The Great American West är ett samlingsnamn och varumärket för staterna Idaho, Montana, North Dakota, South Dakota och Wyoming internationellt. Det regionala samarbetet stöds av de fem staternas turistråd. Tillsammans genomför de samlade marknadsförings- och PR-aktiviteter under ett gemensamt paraply, ett sätt att skapa ”stordriftsfördelar”. The Great American West samarbetar med företaget Rocky Mountain International, som ansvarar för att koordinera de samlade marknadsföringsinsatserna på sju marknader internationellt: Storbritannien, Tyskland, Australien, Frankrike, Italien, Benelux och Norden. 

-Vi är glada att välkomna Related som vår nyaste representant. Norden är med sina över 1,3 miljoner besökare i USA varje år, en viktig marknad för The Great American West. De nordiska turisternas konsumtion per person är dessutom en av de högsta, jämfört med övriga turister från Europa. Related har ett erfaret och dynamiskt team med gedigen expertis inom destintionsmarknadsföring, som kan hjälpa oss att bygga starka relationer på den nordiska marknaden och öka antalet besökare till regionen. Vi kan knappt vänta på att få komma igång, säger Mathias Jung, ägare och vd för Rocky Mountain International. 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019