Annons:

​KUST Hotell & Spa rekryterar Camilla Nicklasson

Camilla Nicklasson har rekryterats som försäljningsansvarig till KUST Hotell & Spa. Hon har tidigare jobbat många år inom resebranschen försäljning av grupp och konferensresor. -Vi är oerhört glada över att Camilla har anslutit till vårt team. Vi satsar på inte bara på privatmarknaden utan har också en tillströmning av konferensgäster och gruppresor från hela Norrland, riks och internationellt. Vi vill vara det bästa konferenshotellet i vår storlek i regionen och Camillas tidigare erfarenheter är en nyckel i denna satsning, säger Carina Wiklund, hotellchef på KUST Hotell & Spa.

Hotellet ligger i centrala Piteå och är en av norrlandskustens högsta byggnader, 53 meter och 14 våningar. Konceptet är inspirerat av Piteälvens resa från fjäll till kust – och återkommer i både design, interiör, dofter och smaker.

– Det känns fantastiskt roligt att få bli en del av KUST Hotell & Spa. Nu väntar många spännande möten och jag ser framemot att locka gäster från både när och fjärran till detta unika designhotell, säger Camilla Nicklasson.

KUST Hotell & Spa har sedan det öppnades för två år sedan vunnit ett flertal priser både nationellt och internationellt, bl a vinst i World Luxury Hotel Awards, Lovedbyguests award från Hotels.com, samt silver i Svenska Designpriset.

-Vi har höga ambitioner för service och värdskap och målet är att vara en reseanledning i absolut världsklass, avlutar Carina Wiklund.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024