Annons:

​Oscar Durling till Nobis Hotel Stockholm

Nobis Hotel Stockholm rekryterar Oscar Durling till rollen som Community Manager. Oscar kommer närmast från Stureplansgruppen där han jobbat de senaste fjorton åren, primärt med nattklubbarna Wall och V, enligt ett pressmeddelande.

– Oscar är en nyckelrekrytering för oss i arbetet med att se över helhetsupplevelsen för våra restaurang- och hotellgäster. Oscar har en gedigen erfarenhet från branschen och har en spetskompetens som kommer att krävas för denna roll, säger Morsi Khaled, VD Nobis Hotel Stockholm.

Rollen som Community Manager blir bryggan mellan Nobis Hotel Stockholms varumärke och det community man vill skapa, en levande mötesplats för Stockholmsbesökare och lokalbor. Nobis Hotel Stockholm är en del av Nobis Hospitality Group, en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell- och restaurangnäringen.

– Jag har följt Nobis Hospitality Group och Nobis Hotel Stockholm i många år och tycker att de har ett mycket intressant varumärke. Tjänsten som Community Manager känns som en spännande och rolig utmaning. Det blir alltmer viktigt att jobba med kundupplevelsen och att skapa starka lojalitetsband till sina gäster, något som alltid har varit väldigt viktigt för mig. Jag har utan tvekan rätt verktyg med mig och ser fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med det befintliga teamet, avslutar Oscar Durling.

Kommentarer är stängda.