Annons:

Annons:

Accor Hotels förvärvar Travel Keys

Accor Hotels förvärvar 100 procent av Travel Keys, en av de ledande aktörerna inom uthyrning av privata semesterbostäder.

Resemäklaren Travel Keys representerar en samling med över 5 000 lyxvillor på mer än 100 destinationer i Karibien, Mexiko, Hawaii och USA, Europa, Asien och Afrika. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Travel Keys har byggt upp en mycket stark verksamhet som kommer att ha en betydande roll i vårt arbete att vara ledande inom uthyrning av privata lyxbostäder. De tar med sig en imponerande portfölj av premiumfastigheter till våra befintliga verksamheter, säger Sebastien Bazin, ordförande och CEO för Accor Hotel i en kommentar.

Accor Hotels äger sedan tidigare Onefinestay, Squarebreak och Oasis Collections. Med Travel Keys utökas hotelloperatörens utbud till att omfatta cirka 8 500 privata lyxbostäder.

– Vi har under de senaste åren sett en ökande efterfrågan av att hyra privata bostäder, inte minst bland våra skandinaviska resenärer. Genom förvärvet av Travel Keys breddar vi vårt erbjudande av privata premiumfastigheter, säger Jan Birkelund, VP Sales & Distribution för AccorHotels i Skandinavien och Finland.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019