Annons:

Annons:

Accor Hotels förvärvar Travel Keys

Accor Hotels förvärvar 100 procent av Travel Keys, en av de ledande aktörerna inom uthyrning av privata semesterbostäder.

Resemäklaren Travel Keys representerar en samling med över 5 000 lyxvillor på mer än 100 destinationer i Karibien, Mexiko, Hawaii och USA, Europa, Asien och Afrika. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Travel Keys har byggt upp en mycket stark verksamhet som kommer att ha en betydande roll i vårt arbete att vara ledande inom uthyrning av privata lyxbostäder. De tar med sig en imponerande portfölj av premiumfastigheter till våra befintliga verksamheter, säger Sebastien Bazin, ordförande och CEO för Accor Hotel i en kommentar.

Accor Hotels äger sedan tidigare Onefinestay, Squarebreak och Oasis Collections. Med Travel Keys utökas hotelloperatörens utbud till att omfatta cirka 8 500 privata lyxbostäder.

– Vi har under de senaste åren sett en ökande efterfrågan av att hyra privata bostäder, inte minst bland våra skandinaviska resenärer. Genom förvärvet av Travel Keys breddar vi vårt erbjudande av privata premiumfastigheter, säger Jan Birkelund, VP Sales & Distribution för AccorHotels i Skandinavien och Finland.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Projektledare grupp & konferenser till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018