Annons:

Annons:

Accor Hotels i nya samarbeten

Accor Hotels ingår partnerskap med hotellkejdan Banyan Tree och flygbolaget Qatar Airways. Det framgår av ett pressmeddelande.

 

Accor Hotels kommer inledningsvis att investera elva miljoner euro i Singaporebaserade Banyan Tree, vilket motsvarar ett ägande på cirka fem procent. Dessutom finns en option på ytterligare fem procent, skriver Accor Hotels i ett pressmeddelande.
Partnerskapet innebär dels samarbete kring såväl utveckling som drift av Banyan Trees hotellvarumärken i hela världen, dels att Banyan Tree får tillgång till Accor Hotels globala reservations- och säljnätverk samt lojalitetsprogrammet Le Club Accor Hotels.

– Vårt samarbete med Banyan Tree är en utmärkt möjlighet att komplettera vårt erbjudande med ikoniska varumärken och därmed stärka vår ledande position inom lyxsegmentet. Vi är även säkra på att investeringen kommer att bära frukt för våra aktieägare, säger Sebastien Bazin, koncernchef och styrelseordförande för Accor Hotels.

Accor Hotels partnerskap med Qatar Airways innebär att poäng kan föras över mellan företagens lojalitetsprogram.

– Både Banyan Tree och Qatar Airways är välkända varumärken inom lyxsegmentet för den nordiska marknaden, vilket även stärker vårt erbjudande lokalt, säger Jan Birkelund, försäljningschef för Accor Hotels i Skandinavien och Finland.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019