Annons:

Annons:

Apollo gör Radisson till Mondo Family Resort

Radisson Blu i Dubais grannemirat Fujairah kommer att förvandlas till en Apollo Mondo Family Resort inför vintern.

Radisson Blu Resort Fujairah i Förenade Arabemiraten kommer till vintern att ingå i Apollo Mondo Family Resorts. Hotellet kommer att upprustas med bland annat en barnklubb, simskola, ett välutrustat gym och gratis träningspass. Möjlighet att boka All Inclusive kommer att finnas samt kommer alla rum att ha balkong med havsutsikt. Resenärer kommer att kunna skräddarsy sin resa genom att antingen boka en långweekend dit (vilket är möjligt eftersom det kommer att erbjudas tre avgångar i veckan) eller stanna under en längre tid.

– Radisson Blu Resort Fujairah har länge varit det självklara valet bland många av våra resenärer, och därför är vi mycket glada över att kunna krydda resmålet med ytterligare upplevelser genom att hotellet blir vårt nya Mondo Family Resort, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager i ett pressmeddelande.

Apollo Mondo Family Resorts finns redan på Kanarieöarna, Rhodos, Kos samt i Kroatien och Turkiet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019