Annons:

Annons:

Apollo inviger Afrikas största sporthotell: Aqua Vista

Efter framgångar med det Apolloägda sporthotellet Playitas och systerhotellet La Pared, båda på Fuerteventura, Spanien, tas nu nästa steg – med ambitionen att skapa norra Afrikas bästa sporthotell.

Aqua Vista i Hurghada, Egypten, är ett av Apollos bäst bokade hotell och Egypten researrangörens bäst bokade vinterresmål. Apollo har tillsammans med hotellgruppen Pickalbatros och det välkända sporthotellet, tillika dotterbolaget, Playitas utvecklat Aqua Vistas infrastruktur för sport och träning liksom service- och matkoncept.

– Det är fantastiskt att nu inviga det redan framgångsrika sporthotellet Aqua Vista – powered by Playitas som haft öppet i cirka tre veckor. Intresset för träningsresor har aldrig varit större och att möta efterfrågan med detta omfattande tränings- och sportutbud av högsta kvalitet är vi otroligt stolta över, säger Daniel Giray, Nordisk sportchef på Apollo.

Kvällens invigningsceremoni äger rum på Aqua Vista och bland gästerna finns flera olympiska medaljörer och landslagsaktiva från Sverige, Grekland och Egypten, bland annat de svenska triathleterna Lisa Nordén, Sara Penton och Oskar Djärv, samt den legendariska friidrottaren Kostas Kenteris från Grekland. På plats finns också representanter från den egyptiska regeringen och nyckelpersoner från Apollo, Playitas och hotellgruppen Pickalbatros – som tillsammans står för öppningen av hotellet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019