Annons:

”Arlanda sover aldrig”

​Therese Öhlin är ny coach på Clarion Arlanda. Här svarar på Travel News ny-på-jobbet-enkät.

Grattis till nya jobbet. Varför du tror du att de valde dig?
”​Jag tycker det är viktigt att lyfta medarbetare, både individuellt och som team, och jag är duktig på att se varje persons styrkor.”
Vad gör dig till en bra coach?
”​Jag tror och hoppas att jag genom min framtoning och personlighet kan peppa och inspirera ​mina kollegor.”
Vad gör en coach en vanlig dag?
”​Jag hälsar på kollegorna från alla avdelningar, fångar upp idéer, förslag och möjligheter. Utifrån det planerar och genomför jag utbildningar och utvecklingsmöjligheter som sträcker sig över hela året.”
Vad är svårast i ditt jobb?
”Då detta uppdrag kombineras med min tjänst som Director of Inhouse Sales​ krävs det att jag är proaktiv och planerar då det finns mycket jag vill göra och många idéer som jag vill fortsätta utveckla.”
Vad är det första du ser när du kommer in på ett hotell?
”​Jag känner av stämningen och atmosfären. Servicen och bemötandet är oerhört viktigt för mig.”
Vad skulle få dig att byta arbetsgivare?
”För mig är det viktigt att känna att jag har möjlighet att utmana och utveckla mig själv samt mina kollegor – det finns inget bättre än att få se sina kollegor utvecklas! Skulle den möjligheten försvinna, skulle jag börja se mig om efter en ny arbetsgivare.”
​Varför ska man åka till din destination?
”​Arlanda är destinationen som aldrig sover, det händer saker här hela tiden.
Just nu är hela Arlanda inne i en stor expansionsfas, vilket är oerhört spännande.
Samtidigt har du nära till vacker natur och till mysiga städer som Sigtuna.”
Varför ska man välja ditt hotell?
”Förutom läget direkt på flygplatsen, så ska man välja oss för vår personal som är ett härligt glatt (och passionerat) gäng!”
****************
Namn: ​Therese Öhlin​
Titel: ​Director of Inhouse Sales & Passion Coach ​Familj: ​Sambo ​Ålder: ​37​Bor: ​Kungsholmen​Senaste resa: ​Lissabon​Favorithotell:​ ​Mandarin Oriental, BangkokFavoritfärjebolag: ​Mycket längesen jag åkte färja, så kan tyvärr inte nämna någon favorit.Favoritreseapp: ​är av den gamla skolan och tycker att det inte finns något bättre än att läsa en tidning och köper gärna t ex Vagabond. ​

Flygbolag som jag åker helst med:​ SAS​Favoritdestination bortom mitt eget: ​Parga i Grekland och New York. Även Lissabon blev en ny favorit. ​Detta vet vi inte om dig: ​​Jag har arbetat på 12 olika destinationer under mina nio år utomlands.

Kommentarer är stängda.