Annons:

Annons:

Best Western expanderar till Enköping

Best Western Hotels & Resorts etablerar sig i Enköping med Hotel Park Astoria.

Hotel Park Astoria i Enköping ansluter sig till Best Western Hotels & Resorts den 1 augusti i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hotel Park Astoria, som ligger centralt i Enköping, har 134 rum, nyrenoverad restaurang, bar, lobby och konferensavdelning med kapacitet för 170 personer. Hotellets ägare Reshi Chibba är sedan tidigare medlem i kedjan med Best Western Plus Time Hotel i Stockholm och Best Western Plus Grow Hotel som öppnar under 2018.

– Att ansluta hotellet till Best Western kändes helt rätt då vi efter många år som medlemmar vet vad vi får och vad som krävs av oss. säger Reshi Chibba. Det känns spännande att ingå i en kedja som har en väldigt positiv utveckling.

Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts:

– Vi är glada över att nu också kunna erbjuda våra gäster ett hotell i Enköping säger . Park Astoria är ett klassiskt hotell som nu tack vare ägarna får den uppdatering och kärlek som det förtjänar. Läget mellan Stockholm, Uppsala och Västerås gör Enköping till en perfekt destination för konferenser.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA