Annons:

Best Western har snart 150 hotell i Skandinavien

Best Western Hotels & Resorts fortsätter att expandera när Ibis Styles Stockholm Järva ansluter sig till kedjan. I oktober 2018 blir hotellet medlem och byter då namn till Best Western Stockholm Järva. I och med det nya tillskottet passerar kedjan 150 hotell i Skandinavien.

Hotellet har 183 moderna rum, och en konferensanläggning för upp till 77 personer, en bar och Restaurang Terrassen som har en skandinavisk inriktning på sin meny. Hotellets strategiska läge invid E4an och närheten till Mall of Scandinavia och Friends Arena gör det till ett perfekt alternativ både till privat- och affärsresenärer.

– Vi tror att Best Western kommer vara en viktig partner och hjälpa oss på vår framtida resa, säger Lars Ålund, driftschef. Kombinationen av en internationell kedja med stark lokal närvaro känns perfekt för oss.

– Vi är väldigt glada för förtroendet säger Johan Michelson, Sverigechef för Best Western Hotels & Resorts. Hotellet är det perfekta valet för gäster som söker ett prisvärt boende av god kvalitet i ett av Stockholms mest expansiva områden.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024