Annons:

Annons:

BILDEXTRA: Här är nyrenoverade Lydmar

I samma veva som Lydmar Hotell firar 10 år på Blasieholmen har de renoverat hela hotellet som nu är helt nytt – men fortfarande just Lydmar.

Text: Sofia Sundström

Det var i februari 2017 när hotellet gjorde om sin signatursvit tillsammans med Nude Atélje som konceptet skapades och det är idag arkitekten Eva-Lotta Axelson, Nude Atéljes grundare, som står bakom det nya ansiktslyftet av Lydmar Hotell. Konceptet ”The World citizen” florerar runt den moderna resenären, en kvinna som samlar på sig unika objekt från sina resor runt om i världen och tar dem tillbaka till sitt egna hem.

– Jag är glad att kunna visa våra nya orädda rum och dess atmosfär som skapats tillsammans med Nute Ateljé. Vi ville skapa en exceptionell upplevelse för våra gäster och jag känner att våra grundvärderingar ”Elegant, Cultured and Bold” verkligen klargör vårt unika dna genom hela processen. För oss var det viktigt att våra stamgäster känner igen Lydmar, vi ville behålla själen och hjärtat av Lydmar så därför bevarade vi en del av möblerna och utvalda objekt som vi nu har placerat i en ny kontext och miljö, säger Maria Maruska chefmanager hos Lydmar Hotell.

Inredningen är eklektisk med moderna och tidlösa möbler, textilier i varma toner och olika material och mycket layiering – toppat med konst på väggarna med dokumentära motiv. Med de 46 individuellt designade rummen och de 4 allmänna vardagsrummen har de lyckats skapa en lyxig men personlig atmosfär.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vi söker en Vikarierande Systemspecialist
Sista ansökningsdag:
15 december 2019
Travel Consultant to FCM Travel Solutions Sweden
Sista ansökningsdag:
11 december 2019
På nytt jobb