Annons:

BILDEXTRA: Här är nyrenoverade Radisson Blu Royal Viking

Radisson Blu Royal Viking står nu klart efter en totalrenovering i toppklass för multimiljonbelopp – en del av Radisson Hotel Groups största satsning i Norden någonsin. I samband med sitt 35-årsjubileum tar hotellet nu steget in i en ny era och blir en elegant mötesplats med direkt access till storstadens utbud från ett oslagbart centralt läge precis intill Stockholms Centralstation på Vasagatan, enligt ett pressmeddelande.

Det är inga nätta summor det handlar om när nordens ledande, internationella hotellkedja drar igång ett renoveringsprojekt. Redan år 1960 öppnade gruppen sitt första hotell i Norden och i dagsläget har man ett sextiotal enheter. Som en del av Radisson Hotel Groups pågående omtag om den nordiska marknaden investeras €110 miljoner från det egna kontot, samtidigt som fastighetsägarna går in med en ansenlig summa för att delta i förädlingen. Det är det mest omfattande renoveringsprogrammet som man genomfört i Norden. Målet är att skapa hotellupplevelser som levererar en internationell standard med branschens bästa service och framtidens hospitality.


– Vi vill ge våra gäster ännu bättre hotellupplevelser på våra nordiska hotell. I dagsläget har vi färdigställt bland andra Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, Radisson Blu i Bodø, Radisson Collection Royal i Köpenhamn, Radisson Collection Strand i Stockholm och nu även Radisson Blu Royal Viking i Stockholm. Hotellen ser bättre ut, maten smakar ännu bättre och servicen har höjts från en redan hög nivå, säger Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern Europe, Radisson Hotel Group.

Hotellkedjan samarbetar med branschens ledande designers, arkitekter och konceptutvecklare, bland annat Snøhetta, LINK Arkitektur och Wingårdhs för att genomföra den omfattande uppgraderingen i Norden.

– Vi arbetar med de bästa i branschen då de vågar överraska och ge gästerna mer än de förväntar sig. Vi vill erbjuda våra gäster internationell design med en lokal twist när de besöker våra hotell i Norden, säger Tom Flanagan Karttunen.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024