Annons:

Burim Sumiq tar över totalrenoverade Quality Hotel The Mill i Malmö

Nu står det klart att Burim Sumiq blir hotelldirektör för det nya Malmö-hotellet Quality Hotel The Mill, som öppnar i januari. Burim har lång erfarenhet av hotell- och restaurangbranschen och kommer närmast från Quality Hotel View.

Den 31 januari 2019 slår Quality Hotel The Mill upp portarna i Malmö. Efter tre års “vila” och en totalrenovering öppnar nu det tidigare hotellet i Konserthuset upp i helt ny tappning. Burim Sumiq har fått förtroendet att leda det nya hotellet.

– Med ett fantastiskt läge mitt i Malmö hoppas vi på att hotellet ska bli en härlig mötesplats för såväl Malmöbor som tillresande och affärsresenärer. Jag gläder mig oerhört mycket att tillsammans med mitt förväntansfulla team få öppna upp Quality Hotel The Mill och sätta hotellet på kartan, säger Burim Sumiq.

Burim har arbetat inom Nordic Choice Hotels sedan 2012, varav de senaste två åren i Malmö. Han kommer närmast från en roll som Operations Manager på Quality Hotel View och var dessförinnan Food & Beverage Manager på Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

– Vi är glada och stolta över att äntligen ha fått Burim på plats. Burim har lång erfarenhet inom branschen och i synnerhet inom mat och dryck. Hans kreativitet kommer erbjuda gästerna nya spännande upplevelser i Malmö. Burim har en stor arbetsglädje, brinner för service och kommer att bidra vidare mot vårt mål till Nordens bästa arbetsplats, säger Susanna Ståhl, Director of Operation Sweden & Denmark.

Den 1 november tillträder Burim Sumiq den nya rollen som hotelldirektör på Quality Hotel The Mill i Malmö.

En kommentar

  1. Morten Olsson, Göteborg: You're the man for the job! Lycka till!