Annons:

Annons:

Cecilia Mauritzson är ny vd på Nobis i Köpenhamn

En hotellfantast med stora visioner som aldrig ger upp. Så beskriver Cecilia Mauritzson, ny vd på Nobis Hotel Copenhagen sig själv. I september tillträder Cecilia som vd för Nobis Hospitality Groups hotell i Köpenhamn, enligt ett pressmeddelande.

Cecilia kommer närmst från hotellkoncernen First Hotels där hon varit hotelldirektör på First Hotel Mayfair och First Hotel Twentyseven, båda i Köpenhamn. Den nye vd:n har stora ambitioner gällande sin nya roll.

-Jag brinner för service och har jobbat i branschen på ett eller annat sätt i snart 20 år. Jag har arbetat som både servis och receptionist. Erfarenheter som gör att jag får en förståelse för alla delar hotellet innefattar, allt från frukostservering till det första mötet i receptionen, säger Cecilia Mauritzson, vd på Nobis Hotel Copenhagen.

Nobis Hotel Copenhagen öppnade hösten 2017 och blev Nobiskoncernens första projekt utanför Sverige. Nobis Hotel Copenhagen har 77 rum inrymda i den historiska byggnaden som en gång i tiden huserade Danmarks äldsta institut för högre musikutbildning, det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

-Hotellet har varit öppet i drygt ett år så ännu är det inte dags att förvalta utan snarare förnya och blicka framåt. Jag vill skapa en självklar och elegant destination för både resenärer och köpenhamnare, säger Cecilia Mauritzson.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA