Annons:

Annons:

Christen Bagger ny chef på Clarion Hotel i Norden

Det är med fokus på framtiden och förhöjda gästupplevelser som Clarion Hotel i Norden fått ny chef. Den 1 jan tillträder Christen Bagger rollen som Senior Vice President för Clarion Hotel. Bagger kommer senast från Rainmaking Innovation i Köpenhamn där han varit chef för innovation inom resor och turism, enligt ett pressmeddelande.

Christen Bagger är idag chef för Rainmaking Innovations verksamhet inom resor och turism och ansvarar för att främja tillväxt och innovation inom området. Innan dess så arbetade Christen för EF Education First som först landchef Danmark och sedan som Vice President på huvudkontoret i Zürich där han var ansvarig för Business Development.

Christen Bagger är född 1978, bor i Köpenhamn och har en MBA från Henley Management College och en SBCA (Service Management) från Copenhagen Business School.Bagger tillträder sin nya roll den 1 jan

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA