Annons:

Annons:

Clarion Hotel Post rekryterar chef från Gotia

Clarion Hotel Post är ett av Clarions viktigaste flaggskepp och har sedan öppning varit en stor succé, enligt ett pressmeddelande. Då nuvarande hotelldirektör går vidare inom koncernen plockar man in Sara Lake från Gothia Towers.

Clarion Hotel Post i Göteborg öppnade 26 januari 2012 i  posthuset vid Göteborgs centralstation. Under åren har Post profilerat sig som Göteborgs mest populära hotell för både tillresta och lokalbefolkningen. Hotellet har vunnit flera internationella priser tack vare sin konst, design och flera framgångsrika innovationer.

Sara Lake kommer närmast från Gothia Towers som tf Vice President Sales & Marketing, vilket inkluderar ett ledarskap för 80 personer i sju olika avdelningar. Med sitt starka ledarskap, sin breda kommersiella erfarenhet i kombination med sin expertis inom besöksnäringen och mötesindustrin är Sara rätt person att fortsätta succén.

Sara började sin resa som trainee på på Garden Hotel i Dusseldorf för 20 år sedan. Efter detta har karriären gått spikrakt uppåt med diverse ledande positioner inom flera hotellkedjor och de senaste 13 åren på Gothia Towers.

Clarion Hotel Post kommer fortsätta arbetet med att bli Göteborgs mest älskade hotell. Här finns ett enormt engagemang och en stor stolthet bland personalen där majoriteten av det starka teamet varit med sedan öppning.

– Jag ser verkligen fram emot att bygga framtidens Clarion Hotel Post, tillsammans med alla kompetenta och passionerade medarbetare. Här finns många spännande, nytänkande koncept som ligger helt rätt i tiden. Vi skall fortsätta att bygga hotell som gästerna älskar, säger Sara.

Clarion Hotel Post har i tillägg ett stort fokus på hållbarhet. Ett av dessa exempel är den unika takodlingen som hotellet driver tillsammans med Nordens största stadsjordbruk, Kajodlingen. Härifrån hämtar hotellet kryddor och grönsaker till båda sina restauranger Norda och Vrå. Restaurangerna har i sin tur också belönats med åtskilliga priser. Man arbetar dessutom flitigt med så kallade “ugly greens” för att därigenom minska matsvinnet. Inom kort kommer man även introducera ett nytt hållbart konferenskoncept.

– Vi är så otroligt stolta över att få Sara till detta uppdrag. Med ett fantastiskt kommersiellt track record, att driva såväl nationella som internationella affärer till destinationen, kommer hon bli mycket betydelsefull för både Clarion Hotel Post och regionen. Sara är en enormt uppskattad ledare och har förmågan att lyfta team till nya höjder, vilket gör henne till rätt person att ta över rodret för vårt flaggskepp i Göteborg, säger Gerth Karlsson, Director of Operations Clarion Hotel Sverige & Danmark.

Sara Lake börjar sin nya tjänst den 1 oktober.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019