Annons:

Annons:

Clarion lanserar spelapp

Clarion Hotel lanserar appen Clarion Empire. Samtidigt lanseras också en tävling där man bland annat kan vinna en hotellövernattning på valfritt Clarion-hotell.

Clarion Hotel lanserar appen Clarion Empire och blir därmed den första hotellkedjan i Norden som erbjuder just en spelapp för sina gäster. Spelet innebär att man ska bygga världens högsta Clarion-hotell genom att släppa våningsplan på varandra. För varje våningsplan tjänar man poäng. Appen har tagits fram i samarbete med spelbyrån Hello There.

– I dag äger nästan alla en smartphone och det ger oss möjligheten att möta våra gäster på en helt ny nivå. Här kan vi erbjuda det perfekta tidsfördrivet för alla åldrar och alla tillfällen, säger Jessica Castegren, marknads och kommunikationschef på Clarion Hotel, i ett pressmeddelande.

En tävling lanseras i samma veva som kommer att pågå fram till den 31 oktober i år. Bland annat tävlar man om en hotellövernattning på valfritt hotell samt andra, lite mindre, priser såsom kaffe, snacks och hotellfrukostar.

Appen kommer att lanseras på alla 75 Clarion Hotel i Norden. Spelet är gratis och laddas ner från App Store eller Google Play.

– Detta är ett sätt att addera något extra till varumärket och samtidigt visa att vi är annorlunda, säger Jessica Castegren.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019