Annons:

Annons:

De vann White Guides nya hotellpris

White Guide är mest kända för sin krogguide. Men i år har de även rankat hotell. Här är de bästa enligt White Guides nya hotellbibel.

Tio hotell nominerades för det finaste priset – och vinnare blev Sveriges bästa hotellupplevelse 2019

PM & VÄNNER Växjö
För att ha skapat ett eget universum av urtypiskt svenskt snitt, där klassisk småländsk karghet omvandlats till en superb kvalitetsupplevelse – i allt från designlösningar, materialval och servicefunktionertillhusetsstrålandeutbudavgastronomi –frånSverigesvassastefrukosttillenav de mest unika middagsupplevelserna.

Tolv hotell nominerades i tre upplevelseklasser – och vinnare blev:

The Nest är en del av Downtown Camper.

Årets ”forward” – det mest innovativa hotellet 2019

DOWNTOWN CAMPER BY SCANDIC Stockholm

För att med enastående konsekvens ha skapat ett tidsdokument i hotelltappning, ett miljökoncept med perfekt tonträff i sin målgrupp och ett lika innovativt som genomtänkt serviceutbud som skapar en härlig, vital stämning som känns ända in i rummet.

Årets ”fun” – hotellet med den högsta stämningen 2019

MJ’s Malmö
För att ha dressat om en gedigen och stillsam cityklassiker till en smågalen excentriker i internationell klass, där humöret stiger så fort man träder över tröskeln, rusar av underhållande lokalt stuk i kök och bar och håller sig på topp ända tills man stupar i säng.

Årets ”fab” – de mest spektakulära hotellet 2019

Wanås Restaurant Hotel Knislinge
För att ha komponerat ihop en internationellt hyllad skulpturpark med ett gastrohotell i två magnifika kulturbyggnaderfrån 1700-talet till en oslagbar helhetsupplevelse av natur, historia, konst och kultur, där hotellupplevelsen fångar detbästa av dåtid och nutid.

Hotell Wanås tävlar i samma liga som Ett Hem.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare Göteborg och Stockholm
Sista ansökningsdag:
9 oktober 2019
Escape Travel söker digital marknadsförare
Sista ansökningsdag:
23 september 2019
HJÄLP!
Sista ansökningsdag:
16 oktober 2019