Annons:

Detta är norra Europas bästa spa- och affärshotell

Hotel Tylösand utsågs nyligen till norra Europas bästa spa- och affärshotell vid prisutdelningen för World Luxury Spa Awards.

Det halländska kusthotellet tog hem segern i två kategorier – ”Best Luxury Resort Spa” och ”Best Luxury Business Hotel Spa”.

– Att vinna två kategorier i World Luxury Spa Awards som bästa spa- och affärshotell är enormt glädjande, framförallt eftersom det inte bara handlar om Sverige eller Skandinavien utan om hela norra Europa, säger Hotel Tylösands vd Elisabeth Haglund i ett pressmeddelande.

Hotel Tylösand byggde i fjol sitt The Spa som nu erbjuder en större avslappningsdel. Ombyggnaden är enligt hotellet en starkt bidragande orsak till att man fick utmärkelserna.

– Vi ville ta The Spa vidare in i framtiden med en uppdaterad syn på ett modernt spa. Nya The Spa präglas av musik, nöjen och energi. Vi kallar det ett ”socialt spa” med skräddarsydd musik, biovisning i poolen och mycket mer, säger , säger Elisabeth Haglund.

World Luxury Spa Awards är en internationell branschorganisation som varje år utser den globala spabranschens bästa aktörer inom 32 olika kategorier. Vinnarna utses av gästerna och räknas som en av de mest prestigefyllda utmärkelserna ett spahotell kan få. I år hölls prisutdelningen på Marriott Hotel i Hanoi.

Kommentarer är stängda.