Annons:

Annons:

Detta är svenska resebranschens bästa arbetsplats

Nu har Sveriges bästa arbetsplats utsetts i en stor undersökning. Bäst i resebranschen är …

… Nordic Choice Hotels.

Det är Great Place to Work som delar ut priset Sveriges bästa arbetsplats. Företaget genomför årligen världens största arbetsplatsstudie i 45 länder över hela världen. Priset delas ut i tre kategorier: små, mellanstora och stora organisationer. Det var i kategorin stora organisationer som Nordic Choice Hotels placerade sig på 13:e plats,vilket inbar att hotellkedjan blev bäst i resebranschen.

– Det är fantastiskt att det hårda arbete som vi gör för att få våra anställda att växa och må bra uppmärksammas. Vi är oerhört stolta över vårt kulturarbete och den här segern kommer vi fira med våra anställda, säger Nordic Choice Hotels HR-direktör Tone Odvold Ålhus.

Samtidigt utsågs Årets Kulturbärare, ett pris som ges till en person som i sitt ”agerande och arbete lever efter sina värderingar och bidrar till att inspirera sina kollegor och bygger starka arbetsplatskulturer”.

Vinnare blev Susanna Ståhl till vinnare som arbetar inom Nordic Choice Hotels som driftsansvarig för hotellverksamheten inom hotellkedjan Quality Hotel.

En kommentar

  1. Caduta Massi: Mer festande verkar ge bra ranking Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019