Annons:

Annons:

Ebba Järrud ny direktör på Elite Plaza i Stockholm

– Att arbeta på ett så anrikt hotell som Elite Hotel Stockholm Plaza är både prestigefullt och ett stort förtroende. Dessutom finns två av Stockholms populärare restauranger i hotellet, TAKO och Vassa Eggen, säger Ebba Järrud i ett pressmeddelande.

Ebba Järrud var bestämd. Hon skulle aldrig jobba på hotell. Nu är hon 31 år och nybliven hotelldirektör på Elite Hotel Stockholm Plaza. Vad fick henne att ändra sig?

– Människorna, säger Ebba. Jag har alltid gillar människorna som jobbar i hotellbranschen.
Ebba tvekade därför inte en sekund när Bicky Chakraborty erbjöd henne att bli hotelldirektör på Elite Hotel Stockholm Plaza.

– Att arbeta på ett så anrikt hotell som Elite Hotel Stockholm Plaza är både prestigefullt och ett stort förtroende. Dessutom finns två av Stockholms populärare restauranger i hotellet, TAKO och Vassa Eggen.

Hotellet som ligger på Birger Jarlsgatan, ett stenkast från både Stureplan och Humlegården, är ett av hotellverksamhetens mest anrika hotell.

– Det är det jag tycker om med Elite Hotel, att vackra byggnader bevaras och renoveras med en modern twist.

Ser du några utmaningar?

– Elite Hotel Stockholm Plaza är ett väl fungerande hotell med nöjda gäster samt erfaren och duktig personal. Men självklart finns det alltid utmaningar i branschen och i Stockholm måste alla hotell hänga med den snabba utvecklingen. Det räcker inte med att erbjuda den plattaste teven, ett hotell måste ha koll på varenda detalj. Hos oss är våra gäster inte bara gäster, de är våra hedersgäster och det vill vi visa med vår goda service.

Efter studenten flyttade Ebba till Helsingborg för att studera Service Management med inriktning på hotellbranschen. Det var också där hon tog sina första kliv på Elite Hotels när hon jobbade extra som konferensvärdinna och receptionist på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg.

Med en nybakad kandidatexamen återvände hon till Stockholm och fick jobb på Grand Hotel. Det dröjde inte många månader förrän Anders Wahlund som varit hennes chef i Helsingborg lockade henne till det nya flaggskeppet vid Saltsjökvarn, Elite Hotel Marina Tower. Ebba jobbade som receptionschef i fyra och ett halvt år innan hon blev erbjuden en ny utmaning, hotellchef på Elite Plaza Hotel i Malmö.

– Det var ett enkelt beslut, jag hade varken familj eller barn att ta hänsyn till.

Efter tre år i Malmö gick flyttlasset tillbaka till Stockholm för att starta upp ett helt nytt hotell, Elite Hotel Carolina Tower i nya Hagastaden. Ebbas roll var att rekrytera och utbilda personal samt att sätta upp system och fungerande rutiner. För Ebba handlar det om mjuka värden, delaktighet och samarbete.

– Det ska vara lätt att göra ett bra jobb. Min viktigaste uppgift på Elite Hotel Stockholm Plaza är nu att finnas på plats för personalen och våra gäster.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019